Utrecht zuid west

Search our Site

Color Glo Utrecht Zuid West

Als u uw schadevraag aan ons voorlegt, denken wij graag met u mee! Wat zijn de mogelijkheden in uw situatie en niet onbelangrijk, welk resultaat en welke kosten kunt u daarbij verwachten?

Onze medewerkers zijn vriendelijk, vakkundig en eerlijk over de reparatie van uw bezit.
Repareren van een schade is in vele gevallen mogelijk met een zeer acceptabel resultaat. Soms is vervanging een beter alternatief.

Regio’s Het Groene Hart en Utrecht Zuid West werken samen vanuit één centrale werkplaats in het midden van het land. Ons team bestaat uit vijf medewerkers die u graag laten zien wat er mogelijk is en wat wij in huis hebben!

Er zijn momenteel 2 beoordelingen


Datum: 12 september 2019

BMW stoelen herstellen

De leren stoelen van mijn BMW Z4 waren flink beschadigd. Vandaag zijn deze door Laus Swart en zijn zoon voortreffelijk hersteld. Zien er weer uit als nieuw. Vakwerk!!!! Ik ben zeer tevreden. Bovendien ook nog eens vriendelijke en gezellige mannen :)
Datum: 06 december 2018

Klassieker op maat herstellen

In mijn klassieke Cadillac ontbraken delen van de bekleding en was de hemel beschadigd. Ik hecht veel waarde aan de originele uitstraling van mijn klassieker. Dankzij het unieke vakmanschap van Color Glo Het Groene Hart / Utrecht Zuid West is alles hersteld zoals ik dat wilde én zonder de authenticiteit te verliezen.

Vooraf had ik een aantal specialisten gevraagd het interieur aan te pakken, maar die konden mij alleen een totale vervanging aanbieden, waar ik dus geen interesse in had. Laus durfde de uitdaging-op-maat echter wel aan. Met zijn magische handen en ogen heeft hij, met zijn team, de klus perfect geklaard. Hij heeft iets unieks; hij kan kleuren en structuren zodanig reproduceren dat het perfect aansluit op het bestaande materiaal.

Als het klaar is…. zie je geen verschil; het lijkt magie… maar is de werkelijkheid!


Schrijf een beoordeling

Waardering

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvende informatie kunt u het onderstaande formulier invullen en indien gewenst foto's van uw schade meezenden, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.