Onze diensten

Search our Site

Onze diensten
Wij bieden een breed scala aan diensten, betreft het uw bankstel, tafel of stoel, gaat het om uw auto, boot of camper: Color Glo komt graag naar u toe!
Onze reparaties voeren wij op de door u gewenste locatie uit, dat bespaart u tijd en is wel zo gemakkelijk. Color Glo voert reparaties uit bij bedrijven, in horeca en hotels, in auto’s, op boten en bij particulieren.

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie of mail ons foto’s van uw schade. Wij helpen u graag verder!

Onderaan deze pagina vindt u ons contactformulier.

diensten interieur
Interieurschade
Is de bekleding van uw bankstel of stoel beschadigd, bevlekt of kapot? Heeft u een gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking ? Is er een beschadiging aan uw laminaat of parket ? Heeft u inbraakschade aan uw raam- of deurkozijn opgelopen? Heeft u een hete pan op het aanrecht gezet? Of heeft u schade aan uw wastafel of bad? Dan bent u bij Color Glo aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in interieurherstel en interieur reinigen.
diensten auto
Auto's en Vrachtwagens
Heeft u beschadigingen aan het interieur van uw auto, vrachtwagen of bus? Heeft u een gaatje of kras in dashboard of deurpaneel? Is uw bumper of spiegelkap gescheurd? Zijn uw koplampen dof geworden? Of is de bekleding vuil, beschadigd of kapot? Nare geurtjes?

Als het aankomt op het repareren van auto interieur is Color Glo een expert en kan de meeste schades voor u herstellen. Het verhoogt de waarde van de auto, waardoor u de herstelkosten dubbel en dwars terugverdient.
auto stuur voor na
diensten kunstof kozijnen
Deuren en Kozijnen
Color Glo is specialist in reparatie van aluminium, kunststof en houten kozijnen en deuren. Deuken, gaten of beschadigingen vormen voor ons geen enkel probleem. Om kozijn reparatie uit te voeren, werken wij namelijk met de meest professionele technieken.

Kozijn of deur reparatie door Color Glo is een heel goed én goedkoop alternatief voor vervanging. U spaart uw portemonnee én het milieu!

Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder!
kozijn voor nakozijn voor nakozijn voor na
diensten camper caravan
Campers & Caravans
Voor de reparatie van het in- en exterieur van uw caravan of camper bent u bij Color Glo aan het juiste adres. Kunststof gescheurd, bevlekt of vergeeld? Gaatje of scheurtje in uw vloerbedekking? Last van nare luchtjes? Wij helpen u graag!

Wij herstellen, reinigen, deodoriseren of geven een nieuwe kleur aan het interieur van uw caravan bij u op locatie. Of het nu om een leer, vinyl, textiel of kunststof gaat. Ook voor het opknappen van het interieur van uw auto kunt u bij ons terecht.

caravan kastje voor na camper stoel voor na camper stoel voor na
diensten boot
Boten & Vliegtuigen
Uw boot interieur opknappen: dat is een tijdrovende en kostbare klus. Dat weten wij bij Color Glo als geen ander. Wij kunnen u daarmee helpen.

Wilt u graag de binnenbekleding van uw boot vervangen omdat de bootbekleding beschimmeld, beschadigd of kapot is? Is het kunststof in de boot gescheurd of vergeeld? Of wilt u gewoonweg het interieur van uw boot vernieuwen?

Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw bekleding, waar mogelijk, bij u op locatie.

Bekleding van uw vliegtuigstoelen vuil, beschadigd of kapot? Gaatje of scheur in uw vloerbedekking of wandbekleding? Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw bekleding bij u op locatie in de hangaar of op het platform. Of het nou om leer, vinyl, textiel of kunststof gaat!
vliegtuig bekleding voor na vliegtuig stoel voor na

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvende informatie kunt u het onderstaande formulier invullen.
Als u foto's van uw schade meezendt, geeft het ons een beeld van de schade en kunnen wij u gericht advies geven.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.