Nederland

Search our Site

Color Glo Nederland

De door u ingegeven postcode wordt bediend vanuit de hoofdvestiging van Color Glo Nederland. Neem voor uw schade contact met ons op of stuur een mail via het contactformulier.


Kunststof of bekleding repareren, op kleur spuiten of reconditioneren is echt vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Color Glo gaat dit samen. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de reparatie, maar ook zeker voor U als klant. 

Met die kijk op het vak is Color Glo, internationaal marktleider geworden in haar branche. Onze ondernemers werken graag en met veel inzet voor hun eigen bedrijf. Daarom is het serviceniveau erg hoog. Kernwoorden bij Color Glo zijn: vriendelijkheid, vakmanschap en snelheid. Color Glo bespaart u tijd en kosten!

Color Glo vindt, haar oorsprong in de VS. Het hoofdkantoor bevindt zich in Minneapolis Minnesota. Daar beschikken we over een eigen research en development afdeling en tevens over eigen productiefaciliteiten, trainingscentra en magazijnen. 

In Nederland zijn wij met tientallen herstellers actief.  Wij werken voor particulieren, bedrijven, verzekeraars, leasemaatschappijen, horeca en zorginstellingen. 

Er zijn momenteel 0 beoordelingen


Momenteel zijn er voor deze vestiging nog geen beoordelingen, schrijft u onze eerste beoordeling?

Schrijf een beoordeling

Waardering

Neem contact met ons op

Voor vrijblijvende informatie kunt u het onderstaande formulier invullen en indien gewenst foto's van uw schade meezenden, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.